Ultimele stiri

Protagoniştii celebrului film „Love Story” s-au reîntâlnit după 45 de ani. Cum arată acum Ali MacGraw şi Ryan O’Neal

Ali MacGraw şi Ryan O’Neal, actorii care au jucat rolurile principale în celebrul film „Love Story”, s-au reîntâlnit după 45 de ani. Cei doi vor juca împreună într-un spectacol pe Broadway, intitulat „Love Letters”. A câştigat un Premiu Oscar şi a fost nominalizat la alte şapte statuete, şi-a adăugat în palmares cinci Globuri de Aur şi a rămas, chiar şi după 45 de ani, unul dintre cele mai romantice filme din istorie. Este vorba despre pelicula „Love Story”, în regia lui Arthur Hiller, după un roman de Erich Segal.
Filmul, lansat în 1970, i-a avut în rolurile principale pe Ali MacGraw şi pe Ryan O’Neal, doi actori care au cucerit inimile tuturor cu interpretarea plină de talent a poveştii de dragoste dintre Jenny şi Oliver.

Recent însă, artiştii s-au reîntâlnit. De data aceasta nu în faţa camerelor de luat vederi, ci pe scenă, scrie redbookmag.com. Ali MacGraw şi Ryan O’Neal vor juca împreună pe Broadway, în spectacolul „Love Letters”.
„Poate că este o extensie a filmului pe care l-am făcut cu ani în urmă”, a spus O’Neal, care acum are 74 de ani. „Pentru mine, (…) e ca şi cum am fi fost împreună în tot acest timp. Iar publicul are ocazia să vadă ce s-a întâmplat cu noi (personajele din film, n. red)”, a adăugat el.
De asemenea, MacGraw, în vârstă acum de 76 de ani, s-a declarat foarte fericită că are ocazia să fie din nou alături de partenerul său din celebrul film, admiţând că între ei a fost întotdeauna o „chimie” specială.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*