Ultimele stiri

Protest ȘOC, la Timișoara, împotriva POLUĂRII! Nu o să-ți vină să crezi în ce ipostază apare soprana care s-a pozat pe un WC în mijlocul străzii FOTO

diana pap

Timișorenii care au trecut, astăzi, prin fața fabricii de cauciucuri Continental au rămas mască. Soprana Diana Pap care, în urmă cu câteva luni, a organizat două proteste inedite, a ales, din nou, să-și manifeste nemulțumirea față de faptul că aerul din oraș este tot mai poluat din cauza fabricii de cauciucuri într-un mod cu totul special.

Soprana s-a pozat GOALĂ în fața gardului de la Continental, poartă o mască de gaze pe față și ține în mâna stângă un trandafir pe care încearcă să-l miroase prin mască, iar cu cealaltă mână încearcă să-și acopere sânii.

Soprana a postat fotografia pe Facebook și a scris doar mesajul „Artă urbană”. În doar două ore de la publicarea imaginii pe rețeaua de socializare, fotografia a fost distribuită de zeci de ori, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Adevărul e că în Timișoara pute! Păcat că s-a abandonat ideea pozei de sâmbătă. Respect, Diana”, „Tot respectul pentru Diana că a avut curajul să protesteze în asemenea mod! Din cauza firmei respective (Continental) aerul din Timișoara este foarte poluat”, sau „Iertați-mă că întreb? Ce se vrea spus prin această artă? Sau care îi e ținta? Rolul” – acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate pe internauți pe pagina de Facebook a Dianei Pap.

Fosta soprană a Operei din Timișoara s-a pozat pentru prima dată, în urmă cu un an, pe un WC pe o stradă din oraș, cu pantalonii în vine. Apoi, în timpul curățeniei de primăvară din Timișoara, a urmat un nou protest, Diana Pap s-a fotografiat pe o canapea, în centrul orașului, în timp ce se „uita” la un televizor stricat, aruncat pe stradă.

diana pap

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*