Ultimele stiri

Protestul împotriva premierului Victor Ponta a început, la Timișoara. Aproximativ 150 de manifestanți au strigat „Jos Guvernul” FOTO

Liberalii din Timiș s-au ținut de cuvânt. Astfel, astăzi, înainte de ora 11.00, mai mulți tineri au început să se adune în fața Palatului Administrativ din Timișoara, unde își desfășoară activitatea Instituția Prefectului, deciși să protesteze împotriva premierului Victor Ponta.

Manifestanții nu au uitat să aducă și pancarte pe care au scris mesaje precum „Ponta Ș-O-VA lua”, „Plagiator, ți-e frică de popor” sau „Ponta = sfidare până la capăt”. Protestul a fost anunțat, ieri, de copreședintele PNL Timiș, Dan Popa, care spunea că la manifestare vor participa aproximativ 600 de liberali.

Protestul are loc astăzi pentru că, în acest timp, este dezbătută în Parlament moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului Ponta.

UPDATE: Aproximativ 150 de persoane au participat la acțiunea de protest organizată în fața Palatului Administrativ. Deși organizatorii au primit aprobare până la ora 14.00, protestul s-a încheiat în jurul orei 12.30.

Printre cei care au participat la miting s-au numărat consilierii județeni Marian Vasile și Georgeta Rus, consilierul local Grigore Grigoriu sau copreședintele PNL Timiș Dan Popa.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*