Ultimele stiri

Protocolul fuziunii între PNL și PDL prevede alegeri interne în noul partid începând cu 1 ianuarie 2017

PNL PDL

Protocolul de fuziune prin contopire între PNL și PDL prevede că denumirea noului partid va fi Partidul Național Liberal iar cea prescurtată este PNL, alegerile interne urmând a se desfășura pe baza Statutului noii formațiuni începând cu 1 ianuarie 2017.

Potrivit proiectului protocolului ce va fi aprobat sâmbătă de Convenția Națională Extraordinară a PDL și de Congresul Extraordinar al PNL și validat într-o ședință comună a delegaților prezenți la cele două reuniuni, Partidul Național Liberal rezultat din fuziune se organizează și funcționează potrivit Statutului, Protocolului de fuziune, precum și Legii partidelor politice.

Alegerile interne în Partidul Național Liberal rezultat din fuziune la nivel național se vor desfășura, pe baza statutului noului partid, începând cu 1 ianuarie 2017, prevede proiectul de Protocol.

Semnul permanent al partidului este o săgeată într-un cerc format din 12 stele sub care se află prescurtarea PNL, ansamblul fiind încadrat într-un pătrat cu colțuri rotunjite, acesta fiind și semnul electoral al noului partid.

Până la următoarele alegeri interne, Partidul Național Liberal rezultat din fuziune va funcționa conform Dispozițiilor tranzitorii din Statutul noului partid.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*