Ultimele stiri

Proxenet dat în urmărire generală, reținut de polițiștii de frontieră mehedințeni

arest

După ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru că a obligat mai multe fete să se prostitueze, un bărbat de 33 de ani din București a încercat să părăsească țara. Trecureră doar câteva ore din momentul în care instanța judecătorească emisese mandatul de arestare, când acesta a fost descoperit de polițiștii de frontieră de la Porțile de Fier 1 că dorea să părăsească ilegal țara.

Incidentul s-a petrecut ieri seara. La controlul documentelor de călătorie şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele bărbatului există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 2 ani de interzicere a unor drepturi emis de către Tribunalul Dolj în data de 13.05.2014, acesta fiind căutat pentru săvârşirea infracţiunii de exploatare sexuală.

În perioada anilor 2004-2005, acesta a transportat în Italia mai multe tinere cărora le-a promis că le va găsi locuri de muncă, dar odată ajunse în străinătate acestea erau obligate să se prostitueze în folosul lui.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*