Ultimele stiri

PSD cere demisia directorului general al TVR

Stelian Tănase

Social-democraţii îl atacă pe directorul general al TVR, Stelian Tănase, după ce acesta a declarat că a fost supus unor presiuni politice, venite din zona PSD şi din cea guvernamentală.

Deputatul PSD Mădălin Voicu l-a atenţionat pe directorul televiziunii publice să nu mai vorbească public, pentru că în caz contrar, va da publicităţii informaţii pe care le deţine, fără să spună însă despre ce este vorba, informează Digi24.ro.

„Îl rog pe domnul Stelian Tănase să nu ma oblige pe mine să spun mai mult decât a reuşit domnia sa să spună. Vi se pare vreo ameninţare?”, a spus Mădălin Voicu.

Potrivit aceleași surse, un alt social-democrat, senatorul Georgică Severin, i-a cerut demisia lui Stelian Tănase pentru modul în care manageriază postul public de televiziune. Parlamentarul îl acuză că a cerut Consiliului de Administraţie al TVR să voteze înfiinţarea unei fundaţii prin care să poată fi atrase fonduri europene, fără să solicite înainte, avizul comisiei de cultură.

„Având în vedere faptul că pur şi simplu a jignit Parlamentul României şi a încălcat grav legea trimiţindu-ne spre avizare o fundaţie deja înfiinţată printr-o hotărâre, îi solicit oficial demisia”, a cerut Georgică Severin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*