Ultimele stiri

PSD-iştii, buni de plată. Primarul vrea ca social-democraţii să acopere costurile pentru afişele „USL există” care au fost date jos de autorităţi

Deşi scandalul afişelor de campanie ale PSD, pe care apăreau mesaje despre USL, s-a finalizat în favoarea liberalilor, primarul continuă să dezbată acest subiect.

Vă reamintim că PNL a făcut o plângere către BEC prin care se cerea înlăturarea afişelor electorale pe care apăreau mesaje despre USL şi faptul că această alianţă există. BEC s-a pronunţat definitiv în această problemă, iar acum panourile au fost înlăturate. Mai mult, Titu Bojin, şeful PSD Timiş, i-a cerut primarului să îi lase pe social-democraţi să îşi dea jos singur afişele, iniţiativă cu care Nicolae Robu a fost de acord. Cu toate acestea, primarul vrea ca factura pentru panourile care au fost date jos de autorităţile locale să fie suportată de PSD.

„A fost dat jos şi ultimul panou ilegal al PSD pe care era acel mesaj de intoxicare că USL ar exista. Nu am făcut încă totalul costului, dar vom face şi vom cere PSD-ului să plătească. Eu am fost cât s-a putut de înţelegător cu PSD şi, la solicitarea preşedintelui PSD, Titu Bojin, am stopat acţiunile de intervenţie ale Primărie, lăsând PSD-ul să îşi dea jos aceste materiale până duminică seara. Cele care au rămas după duminică seara, evident că au fost date jos cu forţa autorităţii. Nu cred că e normal să cheltuim banii timişorenilor ca să înlăturăm ilegalităţile PSD-ului”, a declarat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*