Ultimele stiri

PSD-iştii Grindeanu, Bojin şi Bârsăşteanu au ieşit la vot

Titu Bojin

Social-democraţii au ieşit şi ei, astăzi, la vot. Deşi Florin Bârsăşteanu, candidatul PSD la Colegiul 3, a fost la vot singur, acesta a venit alături de Titu Bojin, şeful PSD Timiş, atunci când cel din urmă a votat. Astfel, cei doi s-au aflat la Remetea, unde au făcut şi câteva declaraţii despre modul în care au decis să voteze.

„Sigur că am votat PSD, că nu puteam să votez altceva. Am votat pentru ca stânga să câştige alegerile în Timişoara, în România şi implicit în Europa, pentru o viaţă mai bună a cetăţenilor noştri, pentru politici sociale îndreptate mai spre viaţa de zi cu zi a oamenilor, pentru un nivel trai mai ridicat, pentru siguranţa locuri de muncă”, a afirmat Florin Bârsăşteanu.

Bojin si Barsasteanu

Sorin Grindeanu a fost şi el la vot. Acesta s-a prezentat la Clubul Sportiv Şcolar Bega, în jurul orei 11. După doar câteva secunde petrecute în cabina de vot,  liderul PSD Timişoara a ieșit încrezător.

„Am votat pentru o Europă mai aproape de oameni, pentru o Europă care să iasă din austeritate. Asta aștept și de la cei pe care i-am votat. Am încredere că acest ciclu de cinci ani, de la ultimele alegeri europarlamentare se termină astăzi, iar 2014 să fie anul schimbării și la nivel de Uniune Europeană și la nivel de România”, a declarat acesta.

Sorin Grindeanu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*