Ultimele stiri

PSD-iștii îl susțin pe Titu Bojin. Ce spun colegii săi despre acuzațiile aduse liderului CJT

Titu Bojin

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin (PSD), suspectat de fapte de corupţie, a fost ridicat de anchetatori de la locuinţa sa din Remetea Mare, miercuri dimineaţă, în jurul orei 06:00. După 11 ore de audieri, la sediul DNA București, acesta a fost eliberat, însă se află sub control judiciar.

Se pare că PSD-iștii din județul Timiș îl susțin și sunt alături de președintele CJT.

„Ca jurist de profesie și membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaților nu pot să comentez și nu doresc să comentez acțiunile justiției. Nutresc speranța că justiția este independentă, este imparțială și că își face datoria. Regret că este vorba de colegii noștri. Până la proba contrară, conform prezumției de nevinovăție sunt nevinovați. Le doresc să dovedească faptul că sunt nevinovați. Repet, fiecare răspunde pentru ce a comis, dacă a comis. Cred că nu au comis faptele de care sunt învinuiți”, a declarat pentru Timișoara Online, Sorin Stragea, deputat PSD de Timiș.

„Despre Marcel Mihoc nu vreau să comentez. Dânsul nu mai este coleg cu noi la PSD. Referitor la Titu Bojin… sunt surprins. Știu că e un om de onoare, un om corect, un om cinstit. Chiar sunt surprins. Faptul că nu a fost reținut după audieri, dovedește că nu a fost implicat în acest scandal”, ne-a spus senatorul PSD Matei Suciu.

Deputatul PSD Cătălin Tiuch nu a vrut să declare prea multe despre acest subiect.

„Nu pot să discut despre o acțiune în desfășurare a justiției. Sunt convins că sunt nevinovați colegii mei. De asemenea, sunt convins că justiția își va face datoria. Trăim într-un stat de drept în care justiția funcționează”, a afirmat pentru Timișoara Online Tiuch.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*