Ultimele stiri

PSD poate să boicoteze proiectele Timișoarei! Ioan Cojocari nu va fi demis de Nicolae Robu

Secretarul Ioan Cojocari rămâne în funcție în ciuda presiunilor făcute de PSD. Primarul Nicolae Robu refuză să-l demită pe cel ce conduce secretariatul Primăriei de peste 20 de ani și spune că semnătura acestuia pe hotărârile de Consiliu Local nu are aproape nicio valoare.

Vă reamintim că grupul PSD din Consiliul Local i-a cerut primarului Nicolae Robu să-l demită pe secretarul Ioan Cojocari pe care îl consideră vinovat pentru finanțarea ilegală a echipei Poli Timișoara condusă de Marian Iancu. Ca semn de protest acești amenințau că nu vor mai semna nicio hotărâre pe care apare semnătura lui Cojocari. Astăzi, primarul Nicolae a făcut primele declarații pe această temă.

„PSD-ul s-a constituit în grup împotriva Timișoarei și n-a votat proiectele pentru că nu au vrut. Eu am crezut că le-a venit mintea la cap. Eu nu aduc în Consiliul Local proiecte de interes personal, ci proiecte pentru Timișoara Am apreciat în ultimele ședințe o repoziționare a grupului PSD, dar să vii acum și să spui că nu mai votezi proiectele pentru că apare Cojocari ca semnatar pe hotărâre, asta nu inspiră o atitudine corectă pentru că lucrurile stau în felul următor: toate hotărârile sunt semnate și de un reprezentant al juridicului, eu am inițiat asta”, spune primarul.

Primarul spune că instituit această metodă, și anume contrasemnătura pe document, pentru a fi sigur că în instituția pe care o conduce nu se produc ilegalități.

„Eu țin la legitate și dacă mi-am asumat condiția de membru al clasei de mijloc cu toată cariera mea care a fost la vârf, nu vreau să am de tras ponoase de pe urma greșelilor altora. Nu sunt jurist și am considerat că pe lână semnătura secretarului să am și semnătura unui alt jurist. Așa stând lucrurile, nu văd de ce nu ar vrea să voteze ce de la PSD”, a mai explicat ediul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*