Ultimele stiri

PSD și PNL au încheiat un armistițiu de cinci luni în Timiș

3 ore a durat conversația dintre Titu Bojin, președintele PSD Timiș, și Nicolae Robu, primarul Timișoarei, discuție pe parcursul căreia cele două formaţiuni politice (PSD și PNL) au decis să încheie un armistiţiu pe plan local.

„Am încheiat un armistiţiu de cinci luni, pentru că urmează o perioadă foarte delicată. Niciuna dintre părţi nu poate să îşi asigure o majoritate de 18 consilieri în Consiliul Local Timişoara, majoritate necesară pentru a trece proiectele de patrimoniu. În aceste condiţii, avem doi vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean Timiş  – Călin Dobra de la PSD şi Florian Zanfir de la PP-DD care rămân pe loc. Și cei doi viceprimari la Timişoara  – Traian Stoia de la PSD şi Dan Diaconu PNL rămân pe loc”, a declarat Bojin.

Întrebat dacă viceprimarul Stoia va avea secretară, Bojin a răspuns: „Domnul Stoia va fi viceprimar în continuare cu secretară. Este un om modest, nu a vrut nici șofer”.

Tot în cadrul ultimei întâlniri pe care Titu Bojin a avut-o cu Nicolae Robu s-a stabilit ca toate proiectele ce vor fi supuse aprobării să fie înainte discutate şi aprobate în comisiile CL Timişoara.

1 Commentariu pe PSD și PNL au încheiat un armistițiu de cinci luni în Timiș

  1. Asta inseamna ca USL traieste in Timis! Esti un mare mincinos, Robu!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*