Ultimele stiri

PSD Timiş i-a dat replica lui Daniel Funeriu: „Orbit de un băsism exacerbat, Funeriu atacă furibund, însă, ca de obicei, fără substanţă şi fond”

Daniel Funeriu

Afirmaţiile dure făcute de Daniel Funeriu la adresa lui Ilie Sârbu, Victor Ponta şi PSD, în general, nu au rămas neobservate de PSD Timiş. Astfel, oficialii filialei locale a Partidului Social Democrat i-au transmis un mesaj fostului ministru al Educaţiei, pe care îl consideră un „politruc băsist”. De asemenea, PSD a declarat şi că Daniel Funeriu are foarte puţine cunoştinţe despre timişoreni, „la fel cum nu are cunoştinţe despre multe alte lucruri”.

„Am luat act cu surprindere de declaraţiile autoproclamatului timişorean Daniel Funeriu, politrucul băsist care şi-a adus aminte, în prag de campanie, că a absolvit unsprezece clase la Timişoara. Nivelul josnic al acestui tip de discurs politic este dezavuat total de către timişoreni, adică exact oamenii cărora Daniel Funeriu vine acum să le ceară votul şi încrederea. Dar fostul ministru al învăţământului nu are cunoştinţe despre nivelul intelectual al timişorenilor, despre felul în care timişorenii şi bănăţenii văd politica. La fel cum nu are cunoştinţe despre multe alte lucruri. Orbit de un băsism exacerbat, Funeriu atacă furibund, însă, ca de obicei, fără substanţă şi fond. Încearcă să se agaţe cu disperare de alte nume ale politicii în încercarea de a-şi croi un drum propriu. Acest drum va fi oprit, suntem convinşi, în 25 mai, când timişorenii îl vor sancţiona pentru tot răul făcut în perioada în care a făcut parte din luminoasele guverne conduse de Emil Boc”, a comunicat PSD Timiş.

2 Commentarii pe PSD Timiş i-a dat replica lui Daniel Funeriu: „Orbit de un băsism exacerbat, Funeriu atacă furibund, însă, ca de obicei, fără substanţă şi fond”

  1. Dna Dariana Bratu, articolul scris de dvs , are in primul rand greseli gramaticale, iar in al doilea rand va repetati propozitia , fapt pt care as dorii sa va intreb cand ati cumparat bacalaureatul ??? Sau ati fost prea emotionata ca trandafirul PSD ului nu mai infloreste! Nu vorbiti in numele timisorenilor, pt ca suntem multi di generatia lui Funeriu , care am fost nevoiti, datorita dictaturii , sa intrerupem studiile in aceasta tara!!!! Iar acum , am revenit , si am constat ca DICTATURA A PUS STAPINIRE,….COSMETIZATA BINENTELES, IN LOC DE CRAVATA DE PIONIER (ROSIE) – UN TRANDAFIR (ROSU).

  2. Replica pesedinsta este de tot rasul,un amestec de asa zise critici cu nuante repetitive,ce denota criza de idei, dar si jigniri repetitive,atat de specifice unui partid care isi are radacinile din fostul PCR .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*