Ultimele stiri

PSD Timiș încă nu a găsit trădătorul care l-a ajutat pe viceprimarul liberal Dan Diaconu să rămână în funcție. Ce pedeapsă aspră va primi

Deși a trecut aproape o săptămână de când PSD Timiș a deschis o anchetă internă, în speranța că-l va găsi pe consilierul local care a votat pentru rămânea în funcția de viceprimar a liberalului Dan Diaconu, încă nu s-a ajuns la nicio concluzie. Titu Bojin, președintele PSD Timiș, a anunțat, astăzi, că deocamdată nu se știe dacă acel consilier local trădător este din PP-DD, UpT sau PSD, dar în cazul în care se va dovedi că este de la PSD, va fi exclus din partid.

“Suntem în analiză pentru a alfa cine a trădat, sigur că nu ne vom opri până nu aflăm. Este mai delicat să vedem dacă nu este de la noi din partid, cine a fost şi ce măsuri se vor lua, dar indiferent de unde va fi va trebui să plătească”, a precizat Titu Bojin.

În ceea ce privește o nouă încercare de a-l schimba din funcție pe viceprimarul Dan Diaconu, președintele PSD Timiș a ținut să precizeze că acest lucru nu mai reprezintă o prioritate. „La Primăria Timişoara nu am pierdut nimic. Nu am reuşit să îl schimbăm pe domnul Diaconu, dar nu este neapărat să îl schimbăm. Important este să ne impunem şi noi punctele de vedere cu privire la proiectele Timişoarei”, a conchis Titu Bojin.

1 Commentariu pe PSD Timiș încă nu a găsit trădătorul care l-a ajutat pe viceprimarul liberal Dan Diaconu să rămână în funcție. Ce pedeapsă aspră va primi

  1. e, nu l-ati gasit…il stiati care este inainte de a se vota!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*