Ultimele stiri

PSD Timișoara se pregătește de alegeri! Florin Bîrsășteanu își anunță candidatura la președinție

florin birsasteanu

La sfârșitul lunii aprilie începe reorganizarea PSD Timiș. Filiala Timișoara pregătește alegeri, iar actualul președinte interimar, Florin Bîrsășteanu, și-a anunțat, oficial, candidatura.

„Vreau să îmi anunț candidatura pentru funcția de președinte al organizației. Vreau să-mi impun și mie și echipei o asumare a nominalizării candidatului pentru Primăria Timișoara până la sfârșitul acestui an, astfel ca de la anul să potențăm valorile acestui candidat pentru a lupta cu șanse reale pentru a lua fotoliul de primar. Sperăm să găsim un candidat serios, care să nu se pună în prim plan pe el, ci să pună nevoile comunității”, spune social-democratul.

Întrebat dacă este posibil să fie el candidat din partea PSD Timiș la fotoliul de primar, Bîrsășteanu nu a exclus acestă variantă, deși recunoaște că șansele partidului din care face parte să poată câștiga alegerile nu sunt unele foarte bune.

„O să facem măsurătorile și dacă lucrurile arată un scor cu potențial de creștere și de câștig, sigur că nu pot să exclud o asemenea nominalizare. Datorită scorului din ultimul exercițiu electoral, sigur că e greu în Timișoara să găsești o personalitate din partid care să aibă șanse de câștig. Pe formatul pe care l-am avut, PSD-ul poate cu un efort consistent și cu abilități să găsească un om, șansele pe care le avem cred că nu sunt cele mai dătătoare de speranță, dar pe fondul imaginii și a realizărilor pe care actuala administrație le are nu exclud ca partidul nostru să aibă câștig”, a conchis Bîrsășteanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*