Ultimele stiri

Pulpe de pui la cuptor cu rozmarin

pulpe de pui la cuptor cu rozmarin

Ingrediente:

4 pulpe superioare
3-4 căţei de usturoi
1 linguriţă oregano uscat
1 crenguţă rozmarin verde (sau ½ linguriţă uscat)
¼ linguriţă piper proaspăt măcinat
2 roşii
4 linguri ulei
50 ml vin alb
sare

Mod de preparare:

Se pudrează carnea cu sare şi piper şi se lasă la rece timp de o oră să se frăgezească. Se curăţă roşiile de pieliţe, se taie felii subţiri şi se prăjesc cu ulei bine încins până devin crocante. Se aşază pulpele într-o formă termorezistentă, se stropesc cu ulei, se condimentează cu oregano uscat şi rozmarin. Se adaugă usturoiul necurăţat de coajă (dar bine spălat!), roşiile prăjite şi se toarnă vinul în tavă. Se acoperă cu capac sau cu folie de aluminiu şi se pune la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. La jumătatea timpului se îndepărtează capacul şi se lasă să se rumenească frumos deasupra. Pulpele de pui la cuptor cu rozmarin Se servesc calde cu garnitură de salată verde, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*