Ultimele stiri

„Pușcărie pe viață pentru Sofian Precup”, ucigașul Dorei, tânăra de 16 ani a cărei organe au salvat trei vieți. Cine solicită acest lucru?

sofian precup

„Pușcărie pe viață lui Sofian Precup, ucigașul Dorei” – acesta este numele unei noi pagini de Facebook care a fost creată aseară, după moartea Dorei Târziu, fata de 16 ani care a fost călcată de un șmecher cu BMW și abandonat-o într-o baltă de sânge pe marginea șanțului.

Mii de locuitori din Timiș, și nu numai, s-au arătat revoltați de faptul că Sofian Precup, ucigașul Dorei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la domiciliu. mai mult, aceștia solicită ca tânărul de etnie rromă din localitatea timișeană Bărăteaz să fie condamnat la închisoare pe viață pentru fapta sa.

Vă reamintim faptul că, aseară, părinții Dorei Târziu au fost de acord ca ficatul și rinichii fetei lor, care a intrat ieri în moarte cerebrală, să fie prelevate, astfel că adolescenta a salvat trei vieți prin moartea sa.

„După cum știți, Sofian Precup este în „arest la domiciliu”, o adresare prea simplă, din punctul meu de vedere, pentru faptele lui. Nu am nicio idee pe moment, eu i-aș dori și executarea, ochi pentru ochi, nu? Totuși, poate e prea mult. Scopul acestei pagini este simplu, titlul o spune. Nu am nicio idee pe moment, dar voiam ca acesta să fie un început, simțeam că trebuie făcut, simțeam că Dora și-ar dori asta. Vreau să dezbatem idei, să vedem ce putem face noi ca oameni de rând, să demonstrăm ceva ce căcatul ăsta de guvern nu poate, vreau…dreptate, atât, pentru ea, cât și pentru cei din jurul ei care au suferit pentru faptele unui imbecil căruia nici măcar nu-i pasă, nici nu s-a întâmplat pentru el, în schimb, dânsul se logodește, frumos, așa-i?”, a scris pe rețeaua de socializare cel care a creat pagina.

În doar 24 de ore, peste 3.000 de oameni au dat like paginii.

2 Commentarii pe „Pușcărie pe viață pentru Sofian Precup”, ucigașul Dorei, tânăra de 16 ani a cărei organe au salvat trei vieți. Cine solicită acest lucru?

  1. Cornelia Galavan // 9 aprilie 2015 a 15:21 // Răspunde

    JUSTITIA FAVORIZEAZA ”ASASINII SOSELELOR ”. A OMORAT CINCI OAMENI SI A FOST GRATIAT DE PRESEDINTELE TARII ! IN ROMANIA VICTIMELE TRAGEDIILOR RUTIERE SUNT DISPRETUITE IN JUSTITIE ! Col. Cristian Bernevig a ucis din ” culpa ” cinci Oameni iar dupa 3 luni de inchisoare a fost gratiat ! Un accident rutier stupid in urma caruia am ramas infirma, s-a trnsformat timp de 17 ani (!) intr-un act de justitie si mai stupid. Justitia mi-a distrus viata si familia mai rau decat accidentul propriuzis. Mai bine muream in accident decat sa fiu umilita de magistrati. Afirmatia este sustinuta de coruptia si abuzurile comise in actul de justitie si datorita faptului ca singura cu toata opozitia magistratilor am reusit sa aduc in fata instantei de judecata primul expert judiciar tehnic auto condamnat pentru expertiza fals ascunsa de procurori pentru musamalizarea dosarului. Astfel fara voia mea am devenit pe langa victima accidentului rutier si victima magistraturii in mod paradoxal, intrand in legatura cu zeci de victime si urmasi ai celor decedati devenite si ele victime ale magistraturii datorita si unei legislatii pemisive. Astfel ‘cazul Cornelia Galavan’ care a stat la baza initierii proiectului ‘Lacrima Rutiera’ prin care sunt comemorate anual victimele traficului rutier inca din 2001, a fost mediatizat prin zeci de articole si reportaje tv si pentru organizarea oficiala in premiera a actiunilor de protest impreuna cu mai multe victime ale tragediilor rutiere fata de modul inechitabil in care sunt solutionate aceste tragedii in justitie. Cititi ” S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR DAR A FOST PROMOVAT ” (RL) sau ”CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE CARE A INVINS SISTEMUL” (JN)

  2. Sper sa primesti pedeapsa pe viata si carnet de conducere sa ai cand o sa ti-l aduca Dora, mai bine zburai tu an stalp

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*