Ultimele stiri

Radu Lambrino nu a „recrutat” pe nimeni din PDL Timiş

Preşedintele PMP Timiş, Radu Lambrino, a declarat joi că nu a contactat niciun membru al fostului său partid, PDL, pentru a-l convinge să se alăture Mişcării Populare. Acesta a afirmat că oricine este de acord cu politica lui Traian Băsescu este bine venit în PMP. Mai mult, Radu Lambrino este de părere că, în momentul de faţă, preşedintele României este singurul politician din ţară care se află într-un „trend ascendent”.

Radu Lambrino a spus că, deşi este contactat zilnic de foşti membri ai PDL, acesta nu a încercat personal să „recruteze” niciun politician al Partidului Democrat Liberal.

„Sunt în fiecare zi oameni care vin către Partidul Mişcarea Populară, mulţi dintre ei spun că au avut adeziuni la PDL, că au fost membri şi că au lucrat în diferite zone din organizaţia PDL Timiş. Vă spun foarte sincer că eu, care am fost 18 ani în PD, nu am discuţii punctuale şi nu mi-am dorit niciun moment să recrutez oameni din PDL” , a declarat preşedintele PMP Timiş.

Cât despre oamenii pe care îi doreşte în partidul său, Radu Lambrino a afirmat că e nevoie de oameni care apreciază politica preşedintelui Traian Băsescu.

„Singurul lucru pe care sunt obligat să îl spun este că toţi aceia care consideră că politica dusă de preşedintele Băsescu, şi proiectele sectoriale gândite în aparatul Palatului Cotroceni, sunt proiecte bune, sunt gândite pentru a moderniza România sunt bine veniţi în Mişcarea Populară. În acest moment, singurul politician care este într-un trend ascendent în România este Traian Băsescu. Toate celelalte partide politice şi politicieni au probleme de credibilitate. (…) De aceea toţi acei oameni, care consideră politica făcută de preşedintele României ca fiind o politică corectă, sunt bine veniţi la noi în partid”, a spus acesta.

Preşedintele PMP Timiş a mai adăugat că doreşte ca partidul său să fie format din experţi în anumite domenii, nu din foşti membri ai altor partide.

„85-90% din oamenii care au intrat în PMP, sunt oameni care nu au mai făcut politică. Avem oameni care au experienţă profesională, sunt experţi pe domenii lor şi sper că acesta este trendul pe care o să îl urmăm. (…) Aştept, în continuare, ca astfel de oameni să facă parte din partidul nostru”, a declarat Radu Lambrino.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*