Ultimele stiri

Radu Lambrino, președintele PMP Timiș, a trecut la PNL

Preşedintele Radu Lambrino şi şeful PMP Timişoara, Sorin Munteanu  vor face parte din Biroul Permanent Județean al PNL Timiș.

„Am decis ca începând de astăzi să facem echipă prin primirea în PNL Timiș a principalilor lideri ai PMP din județ. Acest demers, precede pasul mai mare de coagulare a dreptei pe care îl vom face atunci când PNL va fuziona cu PDL. Momentul fuziunii e tot mai aprope. Noii colegi vor fi foarte bine integrați în PNL Timiș. Radu Lambrino și Sorin Munteanu vor fi în biroul teritorial al PNL Timiș. Ceilalți vor fi la municipal. Vor avea toate drepturile si obligațiile pe care le are orice membru PNL. Urmărim ca această forță politică să ajungă să câștige Președinția României și apoi să ajungă la Guvernare, pe de altă parte avem în vedere și stoparea acaparării puterii de către PSD. După părerea noastră, dacă PSD ar ajunge să câștige Președinția României și să exercite act de guvernare, după noiemebrie 2014, România și cetățenii ei vor avea mult de suferit pentru că politicile de stânga inițiate și promovate de PSD nu s-au dovedit, nu se dovedesc și nici nu au cum să se dovedească soluții potrivite pentru societatea românească”, a declarat astăzi președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

De cealaltă parte, Radu Lambrino a spus că „în acest moment, singurul demers pentru a echilibra scena politică este unificarea dreptei. Miza noastră este să câștigăm Palatul Cotroceni. Am fost un constant susținător al coagulării dreptei. Nu am atacat sau criticat partidele de dreapta, mereu am venit cu soluții la orice problemă pe care am identificat-o în spațiul public. Încercăm să comunicăm mult mai bine cu oamenii care sunt alături de noi, încercăm să aducem cât mai mulți oameni la vot și să răzbim în această toamnă”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*