Ultimele stiri

Radu Lambrino vrea ca Traian Stoia să îşi ceară scuze public: „viceprimarul pesedist a renunţat şi la ultima fărâmă de onestitate”

Traian Stoia

Liderul PMP Timiş, Radu Lambrino, a comunicat, astăzi, că este foarte nemulţumit de decizia viceprimarului Traian Stoia de a lipi avize pe crucile şi mormintele din cimitirele oraşului de pe Bega.

„Viceprimarul PSD al Timișoarei, Traian Stoia, a făcut zilele trecute o gafă monumentală, care dovedește adevăratul <<modus operandi>> al social-democraților timișeni. În goana după colectarea taxelor și impozitelor, menite să servească interesele electorale de partid, viceprimarul pesedist a renunțat și la ultima fărâmă de onestitate și respect pentru Timișoara și timișoreni. Acesta a decis, cu de la sine putere, că lipirea de somații de plată pe crucile din cimitirele orașului, chiar înainte de o săptămână plină de încărcătură spirituală pentru toți creștinii, ar aduce mai mulți bani la bugetul local”, a afirmat, într-un comunicat de presă, preşedintele PMP Timiş.

Acesta a continuat să își exprime frustrarea şi a afirmat că nu înţelege cum şi-a permis viceprimarul să ia o astfel de decizie.

„Cum își permite domnul Stoia să deranjeze, într-un asemenea mod, de ultimă speță, durerea celor care, în ziua de Paște, vor încerca să se reculeagă la mormintele celor pe care i-au iubit? Nu știe, oare, domnia sa, că instituția pentru care prestează are în subordine un departament financiar care are toate pârghiile necesare pentru a acționa, într-un mod legal și civilizat, pentru recuperarea taxelor și impozitele datorate către bugetul local? Ar fi mai indicat ca viceprimarul PSD, dacă se declară atât de preocupat de soarta locurilor de veci din oraș, să acorde un mai mare interes modului în care sunt tranzacționate acestea și să facă o evaluare a performanțelor societăților care au concesionat cimitirele”, a adăugat Radu Lambrino.

De asemenea, acesta este de părere că Traian Stoia ar trebui să își ceară scuze public pentru cele întâmplate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*