Ultimele stiri

Radu Mazăre, adus cu mascații la DNA. Acesta este anchetat într-un dosar ce vizează fapte de corupţie ale unor funcţionari cu funcţii de conducere în Constanța

radu mazăre

Procurorii DNA au făcut astăzi percheziţii la Primăria Constanţa şi la locuinţa primarului Radu Mazăre, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, privind procedurile de achiziţie pentru construcţia Campusului Social din cartierul Henri Coandă din Constanţa. Edilul Constanței a fost dus cum mascații la sediul DNA, pentru a fi audiat.

“O echipă de procurori de la DNA Bucureşti a descins, marţi dimineaţă, la ora 8.00, la sediul Primăriei Constanţa. Procurorii au solicitat mai multe documente privind proiectarea şi procedurile de achiziţie referitoare la construirea campusului social «Henri Coandă»”, se menţionează într-un comunicat de la Biroul de presă al Primăriei Constanţa.

Radu Mazăre nu este speriat de ceea ce se întâmplă. „Sunt obişnuit, că din 2005 mă hăituiesc”, le-a declarat acesta jurnaliștilor. Și premierul, Victor Ponta,  îl susține pe edil: „Radu Mazăre este un om pe care-l apreciez foarte mult”, a declarat acesta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*