Ultimele stiri

Radu Mazăre, suspendat din funcţia de primar

radu mazăre

Prefectul judeţului Constanţa, Ion Constantin, a emis ordinul de suspendare din funcţia de primar al municipiului Constanţa a lui Radu Mazăre.

„În conformitate cu prevederile articolului 71 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul prevederilor articolului 26 aliniatul 1 din Legea nr. 340/2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului, în termen de cel mult 48 de ore după ce voi primi toate documentele de la instanţa supremă, care, conform legii, trebuie emise de îndată, în calitate de prefect voi emite oridinul de suspendare din funcţie al primarului Constanţei, Radu Mazăre”, a declarat, săptămâna trecută, prefectul Ion Constantin, pentru Ziua de Constanta.
Luni, Prefectura judeţului Constanţa a dat publicităţii un comunicat de presă pe acest subiect.
„Având în vedere adresa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, înregistrată la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa, prin care s-a dispus arestarea preventivă, prefectul județului Constanța, Constantin Ion, în conformitate cu prevederile art. 71 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 26 alin. (1) din Legea nr. 340/2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului, republicată, a emis ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului Primarului Municipiului Constanta, domnul Mazare Radu Stefan, până la încetarea măsurii arestării preventive”, se arată în comunicat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*