Ultimele stiri

Rămâi cu bine, conducere PDL Timiș! Constantin Ostaficiuc a demisionat

Ostaficiuc

După o lungă perioadă în care a fost președintele PDL TImiș, iar mai nou co-președinte al PNL Timiș, Constantin Ostaficiuc a hotărât să pună capăt continuității. A spus adio funcției de lider al PDL, dar nu a părăsit formațiunea .

“Pe principiul că nu ieșe fum fără foc, s-a auzit că ba mi-am dat demisia, ba că nu mi-am dat demisia. Atunci nu am recunoscut, acum recunosc. Mi-am dat demisia si am revenit pentru că vroiam să construiesc împreună cu echipa și nu era momentul. Iată că partidul are forță din nou, și iată a și ieșit la alegerile trecute în țară pe locul doi.La bilanț, cu bune și rele, cred că mi-am făcut datoria și am ajuns la concluzia să mă retrag. (…) Am luat această decizie pentru că în momentul de față partidul este așezat solid, consider că trebuie să se întărească și să domine în viața politică în următorii mulți ani”, și-a explicat Constantin Ostaficiuc gestul.

Deși a renunțat la postul de lider, Constantin Ostaficiuc va rămâne în partid ca membru și se va implica în continuare în problemele politice.

“Mă retrag din funcția de președinte al PDL și de co-președinte al PNL Timiș, rămân în echipă, nu plec din partid. Nu o să mai am altă funcție, voi fi doar membru”, mai spune Ostaficiuc.

În continuare, democrat-liberalul se va ocupa mai mult de viața personală și de „meseria de bunic”.

Până se vor face realegeri în fostul PDL Timiș de interimat se va ocupa Dan Popa.

UPDATE:

Copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, nu a comentat demisia lui Constantin Ostaficiuc, spunând că aceasta reprezintă „o opţiune personală”.

„Decizia d-lui Constantin Ostaficiuc de a demisiona din functia de co-presedinte PNL Timis din partea fostului PDL reprezinta o optiune personala, pe care o respect, fara a o comenta. Îi multumesc d-lui Ostaficiuc pt colaborare si sunt convins ca ne putem baza pe sprijinul sau si in continuare. Am inteles ca dl Dan Popa va prelua atributiile de co-presedinte PNL Timis din partea fostului PDL, pana la desemnarea unui interimar. Ma bucur, pt ca il cunosc bine pe Dan Popa, este om serios si capabil si n-am nicio rezerva ca vom colabora foarte bine. Ii indemn pe toti colegii sa nu mai vorbim de „noi si ei”, sa nu mai gandim, macar, in acesti termeni. Suntem o echipa, si inca una redutabila -am obtinut duminica un scor de peste 70% in Timisoara si excelent si in judet pt candidatul nostru, Klaus Iohannis, noul Presedinte al Romaniei si suntem un singur partid -Partidul National Liberal- si ce avem de facut acum este sa ne consolidam ca atare, sa indepartam pas cu pas, cu intelepciune, psd-ul din pozitiile de putere cheie si sa producem rezultate in interesul cetatenilor, in acord cu asteptarile lor de la noi”, a spus Nicolae Robu.

2 Commentarii pe Rămâi cu bine, conducere PDL Timiș! Constantin Ostaficiuc a demisionat

  1. sorinel pustiul // 21 noiembrie 2014 a 16:46 // Răspunde

    Doamne ajuta! Ostaficiuc ajunsese un lider foarte slab, inconjurat de oportunisti si pipitze, care construia doar in interesul lui financiar!

  2. Ilaus Kohannis // 21 noiembrie 2014 a 18:29 // Răspunde

    Oare s-a retras sau l-au retras? Are vreo legatura demisia lui cu sustinerea pentru Mosiu la functia de viceprimar? De ce l-ar mai schimba pe Mos Stoia? Ca au acelasi sef si Stoia si Mosiu. Daca in locul lui Ostaficiuc vine Alin Popoviciu nu s-a schimbat nimic. Jalnic…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*