Ultimele stiri

Rareș Bogdan îl face praf pe Victor Ponta, după escapada din Dubai

Jurnalistul Rareș Bogdan a avut o reacție extrem de virulentă, după ce Victor Ponta a fost surprins în Dubai, la o petrecere într-un club de lux. Rareș Bogdan susține că Victor Ponta tocmai și-a tras ultimul glonț în picior pentru că PSD-iștii vor fi extrem de nervoși când vor vedea aceste fotografii, informează stiripesurse.ro.

”Să te duci în Dubai, tu, Victor Ponta, care ai plâns pe umărul oamenilor amărâți, pe umărul oamenilor nevoiași. Să petreci în Dubai într-un moment în care țara arde și nu are bugetul în Parlament, este de neconceput!

În momentul în care tu petreci cu prietenul care câștigă contracte de sute de milioane de euro cu statul, am o problemă.

Victor Ponta și-a tras un glonț în picior! Când tu ai pierdut alegerile prezidențiale în felul în care le-ai pierdut și spui că ești trist, să te duci în Dubai alături de prinți arabi, este de neconceput.

Numai intrarea la acel club din Dubai este echivalentul pensiei minime din România, pensia de care vorbea Victor Ponta în dezbaterea cu Iohannis.

Românii își dau acum seama că le-a trecut glonțul pe la ureche! Dacă acest om ieșea președinte, oamenii erau pierduți!”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

2 Commentarii pe Rareș Bogdan îl face praf pe Victor Ponta, după escapada din Dubai

  1. Dar despre voi nesimțiților ce ai de spus, voi cei care de ani de zile batjocoriți poporul prin manipulare in interesul celui pe care l ai amintit?!Ați mințit permanent,ați batjocorit aceasta nație pentru acești nemernici! Voi împreună cu aceasta hoardă de bandiți ați distrus tara!Remus

  2. tov.bogdan,voi ati creat aceasta clasa politica,voi i-ati ridicat iar acum va dati dupa castigator,ca deobicei,faptul ca nu te-au pus ,stim noi unde,nu ramai dator,sunt dezamagit de modul tau de manifestare,poate mergi pe urmele lui cristoiu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*