Ultimele stiri

Rareș Bogdan publică o notă de plată din Dubai, atribuită lui Victor Ponta

Rareș Bogdan a publicat, duminică, o notă de plată de la clubul de lux Cavalli din Dubai, însoțit de un text al unui român care susține că Victor Ponta „își relaxează psihicul șifonat” în cel mai exclusivist club de pe malul Golfului Persic, informează stiripesurse.ro.

Pe site-ul clubului, prețurile sunt exprimate în AED, adică dirhamul, moneda din Emiratele Arabe Unite. Dacă nota reprezintă dirhami, acest lucru înseamnă 2.690 de euro.

Sursa notei de plată, Amon Mircea, apare pe Linkedin.com drept barman la clubul Cavalli.

„Aşa cum era de aşteptat, tovarăşul Ponta, copleşit de o durere lăuntrică ce se reflectă într un mod evident în părţile moi şi sensibile ale corpului, s-a retras într-o scurtă vacanţă ca să mediteze întru suferinţa amărâţilor păcăliţi cu un litru de ulei şi un kilogram de zahăr şi evident ca sa fie aproape de familia îndurerată de pierderea celei mai profitabile afaceri cu putinţă, afacerea România. Doar că, surpriză, tovarăşul cu pricina îşi relaxează psihicul şifonat în cel mai luxos şi exclusivist club din Dubai, Cavalli club…(ieri in cel mai exclusivist Club din AbuDhabi, „One” iar astăzi în cel mai exclusivist Club din Dubai). Mâine? Din păcate nu am apucat să-i transmit ceea ce am dorit dar vă asigur că nu a fost primit călduros absolut deloc de românii ce l-au recunoscut şi a primit câteva mesaje elegante şi elocvente…diaspora asta”, este textul publicat de Rareș Bogdan și atribuit lui Amon Mircea, însoțită de nota de plată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*