Ultimele stiri

Rasol cu morcovi

rasol cu morcovi

Ingrediente
1 bucată de rasol de viţel
1 kg morcovi noi
3 cepe albe, uscate
2 linguri pastă de tomate
2 linguri ulei
1 pahar cu vin alb sec
2 rămurele de cimbru
sare
piper

Preparare

1.    În oala în care vei pregăti mâncarea, pui uleiul şi rumeneşti carnea (spălată şi uscată) pe toate părţile. O rumeneşti la foc mic să nu se usuce.

2.     Cureţi morcovii şi îi feliezi, cureţi şi tai ceapa peştişori. După ce carnea a devenit aurie, pui ceapa, morcovii şi cimbrul. Potriveşti gustul de sare şi piper.

3.     Diluezi pasta de tomate cu vin, răstorni în vas peste carne, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic pentru 60 de minute. În timpul fierberii, nu uita să întorci carnea o dată sau de două ori pe toate părţile, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*