Ultimele stiri

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morții medicului timișorean Simona Zahan, în Franța! De ce nu crede familia varianta sinuciderii

Familia medicului anestezist despre care presa franceză susţine că s-a sinucis la Spitalul din Châteauroux, un oraş din centrul Franţei, are o altă variantă asupra morţii. Ea crede că Simona Zahan a decedat ca urmare a epuizării la locul de muncă. Medicul a fost găsit mort duminică în cabinetul spitalului, după o săptămână de 78 de ore de muncă. Românca era din Gorj, acolo unde sâmbătă va fi înmormântată, dar a lucrat ca medic și la Timișoara, înainte de a pleca în Franța.

Jurnaliştii spun că medicul ar fi murit după ce şi-a administrat o doză de produse mortale intravenos, chiar în spitalul în care lucra. Familia Simonei Zahan este, însă, revoltată pe susţinerea presei franceze asupra morţii acesteia. Mama şi sora medicului, spun că Simona a murit de epuizare şi că documentele medicale nu susţin varianta sinuciderii. Mai mult, familia doreşte să dea în judecată presa franceză care a răspândit varianta sinuciderii.

Simona Zahan este originară din Târgu-Jiu, avea 37 de ani, era căsătorită cu un medic care urma să se angajeze şi el la un serviciu de ambulanţă în Franţa. Împreună au un băieţel în vârstă de 6 ani şi se mutaseră în Châteauroux de 4 ani. Iniţial, au lucrat în Timisoara ca medici şi au plecat în Franţa pentru un salariu mai bun. Femeia va fi înmormântată sâmbătă în comuna gojeană Scoarţa, lângă bunicii care au crescut-o, scrie Jurnalul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*