Ultimele stiri

RATT anunță de unde pot timișorenii să-și achiziționeze bilete de călătorie

ratt

Călătorii care folosesc transportul în comun din Timişoara pot achiziţiona biletele şi abonamente de călătorie inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică de la punctul de lucru al RATT de pe bulevardul Take Ionescu, nr 56 (sediul RATT). Orarul de funcţionare este de luni până duminică între 6.00 şi 22.00.

Biletele RATT se pot cumpăra şi de la diferiţi agenţi economici parteneri ai Regiei, care au puncte de lucru în zona liniilor de transport în comun. În prezent sunt peste 100 de astfel de puncte care comercializează bilete RATT. Orarul de funcţionare al acestora este de luni până duminică la diferite intervale orare. 11 puncte de lucru ale agenţilor economici au program non-stop şi sunt situate pe Calea Martirilor, bvd. Revoluţiei, bvd. Regina Maria, Gara de Est, Piaţa Libertăţii, Calea Şagului nr. 22, Piaţa Mărăşti, Calea Torontalului, Bvd. Cetăţii, str. Siemens.

Călătorii pot opta şi pentru varianta electronică a biletelor de călătorie. Acestea se achiziţionează de la orice punct de vânzare al RATT sub forma „Portofelului electronic” de pe cardul RATT. Portofelul electronic este o facilitate a Cardului ACCES ce poate fi activat independent sau în paralel cu un alt titlu de călătorie, situaţie care este avantajoasă şi comodă atunci când există nevoia de călătorii ocazionale, alături de cele care se efectuează în mod curent.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*