Ultimele stiri

RATT are nevoie de 30 de angajați în plus care să se ocupe de bicicletele pe care timișorenii le vor putea închiria GRATUIT

440 de biciclete au fost cumpărate de reprezentanții municipalității pentru timișoreni, însă acestea nu pot fi, deocamdată, închiriate, aflându-se în depozit. Noile biciclete cumpărate de Primăria Timoșoara vor fi la dispoziția iubitorilor mersului pe două roți în 35 de stații de biciclete.

Până atunci însă, RATT, care a primit luna trecută în administrare sistemul municipal de transport intermodal a solicitat consilierilor locali să aprobe angajarea a 30 de persoane, de care RATT are nevoie pentru a adminstra sistemul de biciclete. Vorbim despre muncitori care să repară și să întrețină bicicletele, totemurile și stațiile aferente, personal operativ care să monitorizeze în timp real modul de utilizare a bicicletelor, să anunțe furturile de biciclete sau să raporteze eventualele incidente.

De asemenea, reprezentanții RATT mai au nevoie de vânzători la cele nouă chioșcuri ale regiei, dar și de personal tehnic pentru asigurarea condițiilor tehnice de funcționare a sistemului, pentru efectuarea reviziei și întreținerii rețelei de comunicații de date, a rețelei de calculatoare, a totemurilor și a echipamentelor din stațiile de transport.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*