Ultimele stiri

RATT face angajări

Regia Autonomă de Transport Timişoara angajează şoferi şi vatmani care au împlinit vârsta de 24 de ani şi au permis de conducere valabil potrivit categoriei de mijloc de transport pentru care aplică. Persoanele interesate pot să trimită un Curriculum Vitae pe adresa de e-mail relatii.publice@ratt.ro sau pot să îl depună la sediul RATT de pe bvd. Take Ionescu, nr. 56 în fiecare zi lucrătoare între 8.00 şi 16.00.

RATT organizează cursuri de calificare pentru meseria de conducător tramvai/troleibuz. Noutatea este că în perioada şcolarizării, cursanţii vor fi angajaţi pe o funcţie corespunzătoare pregătirii profesionale din acel moment.

Condiţiile pentru a fi admis la curs sunt: vârsta minimă 24 ani, studii cel puţin 10 clase, permis de conducere categoria B, domiciliul în Timişoara, fără antecedente penale.

Dosarul pentru curs va trebui să conțină cerere de înscriere la curs, CV, copie carte de identitate, copie permis de conducere, copie acte studii, cazier juridic și cazier auto.

Tariful cursului este de 3.109,25 lei fără TVA, tarif care se poate achita în trei rate.

Doritorii vor pot depune dosarul de înscriere pentru interviu la Serviciul Resurse Umane din bvd. Take Ionescu, nr. 56, în zilele lucrătoare, între 8.00 și 16.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*