Ultimele stiri

Război între interlopi! O mașină a fost ciuruită de trei gloanțe

arest

Maşina lui Marius Calafeteanu a fost ciuruită aseară de trei gloanţe trase dintr-un pistol cu glonţ. Nu a durat mult și cel care a tras trei focuri de armă spre mașina interlopului a fost reținut de polițiști! Este vorba de un bărbat de 38 de ani, care ar fi dorit să regleze niște conturi cu interlopul. Acum, acesta urmează să fie prezentat magistraților.

„Urmare la informarea din data de 23 iulie, referitoare la evenimentul petrecut în zona stadionului Dan Păltinişanu din Timişoara, când un bărbat de 38 de ani ar fi tras mai multe focuri de armă în direcţia unui autovehicul, precizăm faptul că procurorul de caz a dispus extinderea cercetărilor şi pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat”, precizeză reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, s-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, distrugere şi tentativei la infracţiunea de omor calificat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*