Ultimele stiri

Război pe Facebook! După constructorii de la Lenau și cei de la Loga anunță probleme cu reabilitarea

colegiul national cd loga

Problema de la Liceul Lenau a scos pe tapet și alte neclarități. Mai exact, nici reabilitarea Colegiului C.D. Loga nu merge ca pe roate. Fima ce se ocupă de lucrări aici, acuză și ea Primăria de comunicare dezastruoasă, dar și de greșeli de proiectare.

Astfel, după modelul firmei Karsdum ce se ocupă de reabilitarea Liceului Lenau, reprezentanții firmei Constructim și-au creat cont de Facebook pentru a semnala problemele descoperite pe șantier. „Stimați timișoreni, am preluat ideea constructorului de la Liceul Lenau, deoarece situația este identică. Am deschis această pagină de Facebook pentru o mai bună informare a elevilor, a părinților și a opiniei publice. În această prima postare va informăm că primăria nu ne-a decontat reabilitarea acoperișului, la acest proiect nu mai avem proiectant, iar comunicarea cu reprezentații primăriei este dezastruoasă”, au scris aceştia pe Facebook.

Deși vineri recunoștea că la Loga și la Calderon sunt probleme cu reabilitarea , reacția primarului Nicolae Robu nu a întârziat să apară.

„Eu mă bucur să văd că prinde Facebook-ul tot mai bine în România. Probabil că s-au molipsit de la mine firmele ce lucrează cu Primăria. Dacă ar fi să ne plângem, cred că am avea mai multe probleme să ne plângem noi. Nici firma Constructim nu este albă ca zăpada.Nu există firmă care să își țină banii băgați în proiecte ale Timișoarei și să nu i se plătească, dar firmele trebuie să execute lucrările așa cum s-a stipulat în proiect”, spune primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*