Ultimele stiri

Război pe palmaresul ACS Poli. Reacția lui Nicolae Robu

Nicolae Robu

Nicolae Robu a reacționat la declarația lui Marian Iancu, care a spus că nu va mai permite ca echipa autorităților să se numească ACS Poli. Primarul spune că va face în așa fel încât echipa lui Iancu să nu mai aibă palmaresul pentru că nu a mai avut activități fotbalistice. De asemenea, el susține că  nu poate plăti pentru a continua cu numele actual.

„Doresc să luăm dreptul de utilizare a palmaresului de la aceasta societate comercială pentru că nu a avut activități fotbalistice. Nu sunt dispus să plătim pentru dreptul de folosință al palmaresului. Dacă administratorul judiciar a făcut o notificare prin care vrea să ne interzică nouă să ne numim până și ACS Poli, atunci eu sunt un om care acționează. Drept urmare voi cere rezilierea acelui contract de participațiune care dă drept de folosință al palmaresului pe motiv că nu are activitate fotbalistică. Rezilierea contractului poate fi decisă de instanță”, a declarat Nicolae Robu.

Nicolae Robu ar dori ca asociaţia lui Viorel Boiţ să retragă drepturile cedate SC Politehnica Timişoara SA asupra palmaresului istoric.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*