Ultimele stiri

RĂZBOI Robu îi numește pe consilierii locali PSD “Grupul împotriva Timișoarei”. Social-democrații îl aczuă de minciună

consiliul local timisoara

Acuze dure între primarul Nicolae Robu și consilierii locali dn grupul PSD. Războiul pe tema finanțării ACS Poli Timișoara continuă cu noi atacuri. Primarul susține că social-democrații din CL sabotează proiectele Timișoarei, iar aceștia, la rândul lor, îl acuză pe edil de dezinformare.

„Am avut marți o ședință de CL și vreau să spun că a ieșit foarte limpede în evidență faptul că există un grup de consilieri locali cărora li se potrivește denimirea „Grupul împotriva Timișoarei”. Acest grup vrea doar să facă rău timișorenilor. Nu reușește, dar din când în când având în vedere diferența dintre consilieri locali, când mai lipsește câte unul sau când cineva greșește, Grupul împotriva Timișoarei își mai impune punctul de vedere. A reușit acum cu ACS Poli Timișoara, echipă care este pe locul I în Liga a II și este favorită să urce în Liga I. În loc să fie preocupați și PSD-diștii ca fotbaliștii să aibă performanță, acest grup face tot posibilul ca echipa să nu promoveze.Dacă ei nu reușesc a mă încurca în modernizarea Timișoara, mărar aici, la fotbal, ei se gândesc să mă încurce. E o rușine ce fac PSD-iștii, nu am auzit să facă vreun demers ca Timișoarei să-i vină bani d ela Guvern pentru Centură, pentru celelalte obiective,. PSD-iștii sunt mulțumiți cu un asemenea trantament, eu nu pot fi mulțumit. Tmișorenii trebuie să știe că PSD este un partid împotriva Timișoarei. În loc să pună umărul alături de administrația locală la proiectele pentru Timișoara, grupul PSD sabotează”, a spus primarul Nicolae Robu.

La rândul lor, social-democrații îl acuză pe Robu de minciună și dezinformare. Prin intermediul unui comunicat de presă aceștia și-au arătat poziția cu privire la ceea ce primarul Nicolae Robu a declarat într-o coferință de presă.

Iată mesajul PSD-iștilor:

„Primarul Nicolae Robu continuă să mintă şi să dezinformeze cu bună ştiinţă timişorenii, adică exact oamenii care spune că îl susţin în proporţie covârşitoare. Minciuna are, însă, picioare scurte. Şi este mai mult decât verificabil că bugetul echipei ACS Poli Timişoara nu a fost redus. În fapt, este vorba de relocarea unei părţi din cele 7 milioane de lei către Centru de Copii şi Juniori, o măsură pe care noi o considerăm mai mult decât legitimă.

„Grupul împotriva Timişoarei”, aşa cum numeşte edilul oraşului nostru consilierii municipali ai PSD, este acelaşi grup care a făcut eforturi deosebite pentru ca mai mulţi bani să fie alocaţi şcolilor şi spitalelor, reprezintă aceiaşi oameni care cred cu tărie că parcurile Timişoarei şi locurile de joacă ale copiilor trebuie să fie curate. La fel de mult credem şi că o parte din acea mare sumă de bani cu care contribuim la bugetul ACS Poli trebuie investită în viitorul fotbalului timişorean. Dacă toate acestea înseamnă cu suntem împotriva Timişoarei şi a timişorenilor, ne asumăm titulatura dată de primarul Robu.

Totodată, ţinem să precizăm că ne delimităm total de comportamentul şi limbajul lui Nicolae Robu şi susţinem în continuare că acestea nu sunt demne de un primar al unui oraş de talia Timişoarei. Suntem deschişi dialogului, cu condiţia ca acesta să fie unul civilizat şi constructiv. Din nefericire pentru noi toţi, se pare că este imposibil”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*