Ultimele stiri

Războiul dintre Grindeanu și primar continuă. Robu: „Nu obișnuiesc să dau replica unor oameni de o așa joasă speță precum acest Sorin Grindeanu”

Nicolae Robu

Deși campania electorală a luat demult sfârșit, replicile acide dintre Nicolae Robu și Sorin Grindeanu continuă. Datorită scandalului provocat de încercarea PSD-ului de a obține majoritatea în consiliul local, cei doi politicieni sunt din nou la cuțite.

În cursul zilei de ieri, președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, l-a atacat pe Nicolae Robu într-un comunicat de presă. Desigur, edilul nu s-a putut abține să nu-i răspundă folosind cuvinte dure.

„Nu obișnuiesc să dau replica unor oameni de o așa joasă speță precum acest Sorin Grindeanu. Doar un singur lucru vreau să spun: da, asum blocarea unor zone ale orașului, inclusiv puncte extrem de importante precum Michelangelo, dar trebuie știut - și sunt convins că timișorenii știu - că prin această "blocare" eu am adus Timișoarei aproape 100 milioane euro, care ar fi fost pierduți dacă eu aș fi cedat în fața populismului PSD și a presiunilor celor care mă critică pentru că am deschis peste 100 de șantiere. Timișoara nu ar fi ajuns în situația de a necesita abordarea în forță la care am recurs eu dacă Ciuhandu și Grindeanu și-ar fi făcut datoria. Ori, pentru oraș, ei N-AU FACUT NIMIC ANI ÎN ȘIR! Acum, aceiași oameni de nimic vor să pună din nou mâna pe oraș, în asociere cu bine-știuții de toată lumea frați Cristescu. Nu mă voi lăsa intimidat și voi lupta cu toate mijloacele legale împotriva acestor oameni de nimic!”, a transmis edilul într-un comunicat de presă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*