Ultimele stiri

Războiul pe spațiile verzi din Timișoara continuă cu pumni? Directorul Horticultura îl acuză pe Adrian Bere că l-a lovit și l-a împins chiar pe holurile Primăriei

Războiul pentru spațiile verzi din Timișoara trece la nivelul următor. Un scandal de proporții a avut loc ieri pe holul Primăriei, care, dacă e să ne luăm după  șeful Horticultura, Andrei Drăgilă, s-a lăsat cu violențe fizice.

Mai exact, Drăgilă îl acuză pe directorul  Direcției de Mediu că l-a împins și chiar că l-a lovit cu pumnul. Pe de altă parte, Adrian  Bere infirmă categoric informațiile lui Drăgilă. Incidentul s-a petrecut ieri pe unul dintre holurile Primăriei și a pornit de la un contract pe care Direcția de Mediu a refuzat să îl semneze.  Vorbim de recepția unor lucrări făcute în perioada 1-10 octombrie, despre care Bere susține că ar fi fost ilegal să le semneze în contextul în care acesta era semnat cu data de 2 și abia în 6 octombrie a fost depusă garanția de bună execuție.

După o discuție în contradictoriu, la care a fost martor și viceprimarul Traian Stoia, dar și alte câteva persoane din Primărie, Drăgilă susține că Adrian Bere s-a enervat și l-a împins și l-a lovit cu pumnul în umăr. Lucru infirmat de directorul de la Mediu, dar și de unul dintre paznicii din Primărie, care susține că între cei doi nici măcar nu a existat contact fizic.

Războiul dintre Primăria Timișoara și Horticultura a devenit tot mai pregnant în momentul în care primarul Nicolae Robu a refuzat să plătească mai mult pentru întreținerea spațiilor verzi din Timișoara. De atunci apele nu s-au limpezit deloc, mai ales după ce Andrei Drăgilă a fost luat sub aripa PSD-ului, lucru care le-ar cam displace ACL-istilor din Consiliul Local.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*