Ultimele stiri

Razie în Complexul Studențesc! Ce au descoperit polițiștii locali

A fost haos zilele trecute în Complexul Studențesc. Poliţia Locală a organizat săptămâna trecută o acţiune de control pentru a depistarea persoanelor care încalcă legislația privind ordinea și liniștea publică, a persoanelor care cerşesc în zonă sau provoacă scandaluri, a celor care abandonează deșeuri, opresc și staționează cu autovehiculele în locuri nepermise sau desfășoara acte de comerț neautorizat. Agenţii au aplicat peste 100 de amenzi în urma controalelor.

„Au fost aplicate în total un număr de 119 sancțiuni contravenționale, cea mai mare parte persoanelor care nu au respectat normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică, precum și celor care nu au respectate normele Codului Rutier, parcând autoturismele pe spații verzi sau în locuri marcate cu indicatoare prin care se interzice oprirea sau staționarea. Un număr de 13 persoane care apelau la mila publică au fost depistate în zona Complexului Studențesc, fiind îndrumate către localitățile de domiciliu, au fost depistate mai multe rampe clandestine de deșeuri și s-au constatat nereguli referitoare la indicatoare rutiere deteriorate, care au fost semnalate serviciilor din cadrul primăriei pentru luarea măsurilor legale”, trasmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

De asemenea, poliţiştii locali au descoperit 13 autovehicule ce păreau a fi abandonate, pentru care s-au aplicat somaţii şi s-au început procedurile de declarare a abandonului. În plus, autorităţile au verificat şi dacă agenții economici care își desfășoară activitatea în zona Complexului Studențesc legal.

„Au fost verificate un număr de 59 societăți, zece dintre acestea fiind sancționate. Spre exemplu, SC Market Insomnia SRL a abandonat deșeuri în jurul recipientelor de precolectare a deșeurilor, SC Aroma Center SRL a fost sancționată pentru nerespectarea gestionării corespunzătoare a deșeurilor, la fel si SC Profi-Rom Food, iar Căminele 2, 6, 19 și 21 au fost sancționate pentru neasigurarea curățeniei în jurul clădirilor”, au mai explicat cei de la Poliţia Locală.

Pe linie de comerț, au fost verificate 35 de societăți şi au fost aplicate 13 sancțiuni, cele mai multe pentru lipsa acordului de funcționare, potrivit autorităţilor locale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*