Ultimele stiri

Razie în Complexul Studențesc! Oamenii străzii au fost în vizorul polițiștilor

Polițiștii locali au desfășurat o nouă acțiune de identificare a persoanelor fără adăpost care deranjează liniștea publică în Complexul Studențesc.

Ca urmare a unor sesizări din partea reprezentanților studenților prin care se reclama prezența unor grupuri de persoane fără adăpost care disturbă liniștea publică, crează disconfort prin consumul de alcool, aurolac, fac mizerie pe domeniul public, polițiștii locali au acționat în cursul nopții trecute, efectuând verificări în perimetrul Campusului Universitar.

În urma acțiunii au fost depistate șase persoane care își făceau veacul în zona căminelor 8 și 9, între care un minor de 16 ani, și cinci adulți cu vârste între 23 și 34 de ani, cu domicilii în Timișoara, Socol – Caraș Severin, Câmpina – Prahova. Cei în cauză au fost preluați din zonă și conduși la sediul Poliției Locale, unde li s-au întocmit fișe personale fiind introduși în baza de date, și le-au fost întocmite procese verbale de contravenție pentru consum de alcool pe domeniul public conform Legii 61/1991 republicată.

Minorul depistat a fost predat la Centrul de zi și de noapte pentru copiii străzii de pe str. Ioan Slavici.

Verificările în zona celor două cămine precum și în toată zona Campusului Universitar continuă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*