Ultimele stiri

Razie în zona Pieței Badea Cârțan – str. Dacilor – str. Peneș Curcanul! Vânzători ambulanți amendați și vechituri confiscate

vechituri

Vânzătorii ambulanți din zona Pieței Traian s-au ales cu amenzi și cu marfa confiscată, în urma unui control al Poliției Locale. Oamenii legii au împărțit ieri zeci de amenzi și au confiscat peste 50 de kilograme de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, aparate electronice și electrocasnice și jucării, toate într-o stare avansată de uzură și degradare.

În urma sesizărilor primate de la cetățeni, polițiștii locali au descins în zona Pieței Badea Cârțan – str. Dacilor – str. Peneș Curcanul , pentru a le veni de hac celor ce comercializează obiecte uzate pe trotuar. Și de această dată au fost aplicate un număr de șase sancțiuni contravenționale de câte 150 lei fiecare.

În ultimele luni în locația respectivă au fost aplicate un număr de 39 sancțiuni contravenționale în valoare de 5700 lei și au fost confiscate sute de kilograme de marfă, cei depistați fiind sancționați în mod repetat. Acțiunile continuă până la asanarea acestui fenomen și convingerea celor în cauză să comercializeze astfel de obiecte în locurile special amenajate în acest sens.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*