Ultimele stiri

Razie în zona Pieței Traian! Vânzători ambulanți amendați și vechituri confiscate

vechituri

Vânzătorii ambulanți din zona Pieței Traian s-au ales cu amenzi și cu marfa confiscată, în urma unui control al Poliției Locale. După multele amenzi primite, vânzătorii s-au mutat câteva sute de metri mai deparete de Podul Dacilor, unde își expuneau marfa anterior. Au sperat că vor scăpa de sancțiuni, dar nu a fost așa. Oamenii legii au împărțit ieri zeci de amenzi și au confiscate peste 30 de kilograme de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, aparate electronice și electrocasnice și jucării, toate într-o stare avansată de uzură și degradare.

În urma sesizărilor primate de la cetățeni, polițiștii locali au descins, ieri, pe strada Dacilor, pentru a le veni de hac celor ce comercializează obiecte uzate pe trotuarul din fața unei farmacii din zona Traian. Practic, cei în cauză s-au mutat de pe Podul Dacilor către zona în care au fost depistați în urma acțiunii polițiștilor.

Zeci de vânzători ambulanți au fost descoperiți și de această dată în zona respectivă. Toți s-au ales cu amenzi de câte 150 lei, iar celor care nu au fost la prima abatere li s-a confiscat și marfa.

Polițiștii locali anunță că astfel de acțiuni sunt organizate periodic, cu atât mai mult cu cât cetățenii orașului reclamă că sunt expuse spre vânzare obiecte provenind din containerele de colectare a deșeurilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*