Ultimele stiri

Razie la Sânnicolau Mare! Ce au descoperit polițiștii

politia

În cursul zilei de ieri, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au acţionat pe raza localității, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică.  În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.000 de lei.

„La data de 06 iulie, între orele 09.00 – 11.00, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au acţionat pe raza de competenţă, în scopul îmbunătăţirii climatului de siguranţă civică, prevenirea si combaterea faptelor antisociale şi reducerea riscului rutier”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, a fost organizată o razie cu caracter preventiv-reactiv, în cadrul căreia efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, a autovehiculelor sustrase, identificarea bunurilor provenite din infracţiuni, prevenirea faptelor cu violenţă, precum şi în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul tuturor participanţilor la trafic.Cu această ocazie, au fost legitimate 62 de persoane şi verificate în bazele de date ale poliţiei 38 de autovehicule.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale pentru acte de comerţ ilicit şi nerespectarea normelor rutiere, în valoare de 31.000 de lei şi au confiscat 12 metri³ de material lemnos.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*