Ultimele stiri

Razie la Timișoara. Localurile cu profil erotic, în vizorul polițiștilor

razie

Acțiune de amploare a polițiștilor timișeni, noaptea trecută. Peste 300 de polițiști au descins în localurile cu profil erotic din Timișoara. Toate localurile de strip-tease și saloanele de masaj erotic au fost în viziorul polițiștilor. De asemenea, nici celelalte societăți comerciale nu au scăpat de vizita acestora. După miezul nopții, oamenii legii au descins în 53 de unităţi comerciale.

La acțiune au participat poliţiști de ordine publică, rutieră, investigarea fraudelor, investigaţii criminale, intervenţie rapidă, poliţie transporturi, subofiţeri jandarmi, precum şi reprezentanţi ai I.T.M., O.P.C., A.N.A.F. şi D.S.V.S.A. Aceștia au constatat 19 infracțiuni și au aplicat 353 de sancțiuni în valoare de 109.629 de lei.  Ei au indisponibilizat și bunuri în valoare de 18.000 lei.

Pentru prevenirea şi diminuarea fenomenului infracţional în domeniul comercializării băuturilor alcoolice, tutunului şi produselor din tutun, protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, documentarea activităţii infracţionale a grupărilor nestructurate, verificarea legalităţii transportului rutier şi aproape 300 de autovehicule, fiind constatate 19 infracţiuni şi aplicate 353 de sancţiuni contravenţionale.

A fost nevoie chiar și de ajutorul mascaților. Aceștia au trebuit să intervină în momentul în care angajații unui salon de masaj erotic din Calea Lipovei au refuzat să le permită accesul în local polițiștilor pentru control.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*