Ultimele stiri

Razie pe străzile din Timiș. Peste 200 de polițiști au acţionat în scopul menţinerii unui climat de siguranţă publică

razie

Razie pe străzile din Timiș. A plouat cu amenzi în cursul zilei de ieri când peste 200 de poliţişti au acţionat în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat sancţiuni în valoare de peste 100.000 de lei. Verificate au fost și zonele Plopi și Kuncz, locul unde la începutul săptămânii a fost atacat un om al legii.

Au fost organizate acţiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, Gruparea Mobilă de Jandarmi, poliţia Locală Timişoara, I.S.U.-Banat, dar şi reprezentanţi ai I.T.M. și O.P.C.

Oamenii legii au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, cunoaşterea şi verificarea în evidenţele poliţiei a persoanelor fără adăpost, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

“Cu această ocazie, au fost controlate 51 de unităţi comerciale şi verificate în bazele de date ale poliţiei 129 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 20 de infracţiuni, 11 dintre acestea fiind în flagrant delict. Au fost aplicate 204 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru activităţi de comerţ ilicit. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la 107.285 de lei. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 7 de permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.“, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*