Ultimele stiri

Razie printre motocicliști! La ce au fost atenți oamenii legii

poliția

Razie la Timișoara, în noaptea de miercuri spre joi! Polițiștii de la Rutieră au fost cu ochii pe motocicliștii care circulă cu viteză excesivă prin oraș. Amenzile nu au întârziat să apară, iar câteva persoane au rămas și fără permis.

Controalele au avut loc în noaptea de 11 spre 12 iunie, iar oamenii legii au oprit în trafic zeci de motocicliști. Acţiunea s-a desfăşurat între orele 22.00-01.00 şi a avut drept scop prevenirea accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule pe două roţi, principala cauză generatoare de accidente rutiere în rândul motocicliştilor şi mopediştilor fiind reprezentată de nerespectarea regimului legal de viteză.

Oamenii legii au întocmit și trei dosare penale pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului, dar și pentru conducerea unei motociclete neînmatriculate. Au fost aplicate 19 sancțiuni și două persoane au rămas fără permis pentru că au depășit neregulamentar sau au trecut pe roșu. De asemenea, au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

„Reamintim tuturor motocicliştilor că se interzice transportarea pe motocicletă a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, că sunt obligaţi să poarte pe timpul deplasării casca de protecţie omologată şi, nu în ultimul rând, că organizarea de curse ilegale constituie infracţiune”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*