Ultimele stiri

Razie printre pescari, la Beregsău Mic

pescari

S-au ales cu dosare penale pentru că au pescuit ilegal. Este vorba despre trei bărbați surprinși de polițiștii timișeni fără documente în acest sens. Oamenii au fost depistați pe raza localității Beregsău Mic.

“La data de 02 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice, împreună cu cei din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Cărpiniş şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Filiala Transilvania, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal pe raza localităţii Beregsău Mic. Astfel, poliţiştii au depistat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 60 şi 69 de ani, în timp ce pescuiau comercial cu unelte de tip halău, fără a deţine licenţă/autorizaţie în acest sens”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Pe numele celor trei bărbaţi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,nedeţinerea licenţei/autorizaţiei de pescuit pentru nave şi ambarcaţiuni” şi ,,pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte de pescuit având ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale“.

De asemenea, uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării, iar peştele depistat a fost eliberat în mediul acvatic.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*