Ultimele stiri

Razie printre vitezomanii pe două roți din Timiș

razie

Motocicliștii și bicicliștii din Timiș au fost în vizorul oamenilor legii! În cursul nopţii trecute, poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică au desfăşurat, pe raza judeţului Timiş, o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule pe două roţi. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 25.000 de lei.

Acţiunea s-a desfăşurat între orele 16.00-24.00 şi a avut drept scop prevenirea accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule pe două roţi, principala cauză generatoare de accidente rutiere în rândul motocicliştilor şi mopediştilor fiind reprezentată de nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 7 dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unor motociclete/ mopede neînmatriculate şi fără a poseda permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au aplicat 139 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 25.000 de lei, 13 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de motociclete şi mopede.

Au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, depăşirea limitelor legale de vitează şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*