Ultimele stiri

Răzvan Mazilu montează celebrul musical „Cabaret“ la Teatrul German de Stat Timişoara

cabaret

Răzvan Mazilu este autorul celei mai noi producții aflate în pregătire la Teatrul German de Stat Timişoara, musicalul „Cabaret“ de Joe Masteroff. Premiera va ava loc joi, 27 februarie, de la ora 19.30, în sala Teatrului German, cu traducere în limba română.

„Cabaret“ este unul dintre cele mai de succes musicaluri din toate timpurile, devenind cunoscut în întreaga lume datorită filmului regizat de Bob Fosse în 1972, cu Liza Minelli în rolul principal.

Regia și coregrafia spectacolului îi aparțin lui Răzvan Mazilu căruia i se alătură o echipă de creaţie de excepţie: maestrul Peter Oschanitzky, pentru conducerea muzicală și scenograful Dragoş Buhagiar, laureat al numeroase premii UNITER. Rolurile principale în producția Teatrului German de Stat Timișoara sunt interpretate de Georg Peetz și Daniela Török, care fac un adevărat tur de forță din punct de vedere actoricesc, muzical și coregrafic. Lor li se alătură actrița Ida Jarcsek-Gaza în rolul domnișoarei Schneider și Christian Bormann – interpret invitat din Germania pentru întruchiparea domnului Schultz.

Povestea spectacolului se petrece în Berlinul anilor 1930, în vremea în care nazismul ajungea la putere. Sally Bowles, o tânără cântăreață şi dansatoare în clubul de noapte „Kit Kat“, se îndrăgostește de americanul Cliff Bradshaw, al cărui vis este să devină scriitor de romane. Alături de ei, deşi la o vârstă înaintată, domnişoara Schneider şi domnul Schultz îşi trăiesc delicata poveste de dragoste. Între ludic și decadent, între vise împlinite și spulberate, destinele personajelor din musicalul „Cabaret“ sunt marcate de un context politic şi social a cărui influenţă este abia la început.

Biletele pot fi achiziționate la casieria Teatrului German (str. Alba Iulia nr. 2), precum şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor online pe paginile teatrulgerman.ro şi biletmaster.ro. Următoarele reprezentaţii sunt programate vineri, 28 februarie, ora 19,30, duminică, 16 martie, ora 19,30, luni, 17 martie, ora 19,30 şi marți, 18 martie, ora 19,30.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*