Ultimele stiri

Reabilitarea se face cu promisiuni la Abatorul din Timișoara! Pe când se preconizează amenzi

Mare tam-tam s-a făcut cu reabilitarea clădirii Abatorului din Timișoara, dar proiectul a bătut pasul pe loc. Pe principiul spun ca tine, fac ca mine, proprietarii clădirii au promis de fiecare dată când au fost atenționați că vor lua măsuri de punere în siguranţă a monumentului istoric, dar în afară de câteva mici lucrări care au vizat renovarea a trei ziduri, nu s-a făcut nimic.

Astfel, viceprimarul Traian Stoia a anunțat că poliţiştii locali vor fi cu ochii pe fostul Abator Orășănesc, de pe bd. Eroilor de la Tisa, și dacă nu se va face ceva cât de curând, se va trece la amenzi, iar dacă nici așa nu se va rezolva problema se va apela la instanță.

„Lucrările au stagnat şi, la sfârşitul lunii iunie, ne-am înţeles cu proprietarii că trebuie închiriat altcuiva. Am prelungit de comun acord până înspre toamnă, acum va trebui să trecem mai departe la ce spune legea şi luăm în calcul acţionarea în instanţă a proprietarilor pentru nepunerea în aplicare a măsurilor convenite. Nu s-au ţinut de promisiune, noi nu am mai trecut la represalii financiare şi oamenii s-au oprit. Vinerea trecută am vorbit cu doamna Scânteie (n.r. proprietara clădirii) care m-a asigurat din nou de bunele intenţii, însă noi trebuie să trecem mai departe la ceea ce prevede legea în această direcţie”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*