Ultimele stiri

Reabilitarea străzii Văcărescu și a malurilor Begăi, verificată de reprezentanții ADR Vest. Ce dificultăți există în implementarea proiectelor pe bani europeni

Zona Vacarescu

Proiectele de reabilitare a străzii Văcărescu și a malurilor canalului Bega, realizate din bani europeni, au fost verificate în această dimineață de reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest.

La nivel de regiune, proiectele pe bani europen merg bine, iar cei de la ADR dorsc și contractarea a altor proiecte la nivel de TimișoaraR. Potrivit directorului ADR Vest, Sorin Maxim, au fost încheiate contracte de finanțare pentru 120 % din banii disponibili.

“La nivel regional avem peste 120% contractat, din punct de vedere al absorției suntem la 55%. Din fericire o să mai avem o zonă de contractare, pe zona drumurilor județene. De asemenea, avem proiecte pentru școli”, a declarant Sorin Maxim, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest .

Totuși, Nicolae Robu atrage atenția că există dificultăți în implementarea fondurilor europene și pune problema în seama timpului efectiv de lucru și al companiilor care contestă licitații.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*