Ultimele stiri

Reactia incredibila a lui Gigi Becali dupa ce sa fiica mijlocie a intrat la Drept cu media 9.21

Gigi Becali a avut o reactie incredibila dupa ce, Alexandra, fiica sa mijlocie, a intrat la Facultatea de Drept cu nota 9.21. Finantatorul Stelei a declarat, pentru CANCAN.ro, ca nu o va rasplati in niciun fel pe tanara.
Alexandra a luat 9,43 la Bacalaureat, asa ca s-a inscris la Drept, iar recent s-au afisat rezultatele. Fiica lui Gigi Becali a fost admisa cu o nota mare, insa pare ca asta nu este de ajuns pentru tatal ei.

„Foarte bine ca a intrat, era normal sa se intample asta”

Latifundiarul din Pipera s-a bucurat cand a aflat ca Alexandra a fost admisa, insa atat. “Foarte bine ca a intrat la Facultatea de Drept, a invatat, era normal sa se intample asta”, a declarat patronul Stelei.

Intrebat de reporterii CANCAN.ro ce cadou cum o va rasplati pe Alexandra pentru reusita ei, Gigi Becali a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri: ”Ce recompensa, ce cadou, nu-i iau nimic. Are tot ce-i trebuie, ce sa-i mai dau. Sanatoasa sa fie”, a afirmat acesta.

„Fetele mele nu au nevoie sa lucreze”
Gigi Becali declara, recent, ca fiica sa intentiona sa se faca judecatoare, insa s-a razgandit dupa ce tatal sau a fost trimis dupa gratii, asa ca a ales Facultatea de Drept, pentru a deveni avocat.“A renuntat dupa ce am fost eliberat, mi-a spus ca nu vrea sa bage oameni nevinovati in inchisoare. Eu ii spusesem inainte ca o sustin, ca poate sa ajunga si ministru de Justitie”, a declarat Gigi Becali.
“Fetele mele au toate conditiile, trebuie sa ia note mari. Nu am fost niciodata la scoala, la sedinta cu parintii. Cand am plecat la inchisoare, le-am spus sa mearga la biserica. Fetele mele nu au nevoie sa lucreze, trebuie doar sa administreze afacerile mele”, spunea Becali.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*