Ultimele stiri

Reactia primarului Robu privind finantarea institutului oncologic de la Timisoara

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu da sanse mari de reusita realizarii proiectului institutului oncologic de la Timisoara. Acesta vede promisiunea presedintelui CJT drept una demagocica si considera ca, atata timp cat va fi la guvernare, PSD nu va aloca bani pentru Timisoara.
Iata ce mesaj a transmis primarul din concediul din Sardinia:

„Sunt ani mulţi de când Timişoara asteaptă investiţii guvernamentale pentru modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii sale dedicată serviciilor publice de educaţie şi sănătate, ca, de altfel, şi a celei sportive şi de trafic auto -a se vedea problema institutului oncologic, a spitalului regional, a stadionului, a sălii polivalente, a bazinului de înot olimpic şi a centurii!-. Văzând că Guvernul PSD amână mereu, sau de-a dreptul respinge (!!!) solicitările noastre LEGITIME, am demarat, alocând fonduri locale substanţiale:

1. Construcţia unei noi clădiri la Spitalul de Copii

2. Construcţia a trei noi clădiri la Spitalul Municipal

3. Amenajarea la cele mai înalte standarde a unei clădiri existente pentru Clinica de Dermatologie

4. Construcţia unui nou campus şcolar pentru Liceul Lenau

5. Construcţia unei noi săli polivalente

6. Amenajarea unui substitut de centură auto -inelul 4-

7. etc., etc.

După ce de ani de zile, clădirea începută de autorităţi pe Calea Torontalului zace abandonată, ignorată total de Guvern, avem, acum, o licărire de speranţă. Spun o licărire de speranţă şi nu o mare bucurie -cum spun reprezentanţii PSD-, pentru că, deocamdată, acea clădire nu are nici măcar promişi niciun leu, darămite viraţi pentru reluarea lucrărilor, tot ce s-a întâmplat fiind avizarea favorabilă a proiectului în acest sens, de către Comisia Interministerială de resort. Tot ce pot să sper este că se va merge mai departe şi nu ne vom trezi, din nou, învălmăşiţi de vorbe goale, cum ni s-a întâmplat nouă, timişorenilor, de atâtea şi atâtea ori! Deci: DEOCAMDATĂ, O LICĂRIRE DE SPERANŢĂ ŞI NU O MARE BUCURIE!”

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*